Video
0
Ez volt 2014 a magyar YouTube-on

Egy egész év hét és fél percbe sűrítve – ez csakis a legismertebb videómegosztó lehet, ahol egy lelkes csapat több száz videóból válogatta ki az idei legnézettebb vagy legkedveltebb pillanatokat.

Mit néztünk a legtöbben a YouTube magyar oldalán? Mit szerettünk a legjobban és mi osztott meg bennünket a leginkább? Erre kereste a választ a NuHeadzTV csapata, amely hét és fél percbe sűrítette az egyik legismertebb videómegosztó csatorna magyar tartalmát, amit 2014-ben töltöttek fel a felhasználók.

A válogatás szempontjai között szerepelt egyrészt az adott videó kategórián belüli nézettsége, illetve azt is figyelembe vették a készítők, hogy melyek voltak azok a trendek idén, amelyek leginkább meghatározták a magyarok videónézési szokásait. A lista összeállításakor a készítők próbálták a szubjektív válogatási szempontokat kizárni, de ilyen mennyiségű tartalom esetében azért ez nem teljesen kikerülhető.

Összesen 38 különböző videó-részlet került be az összeállításban a több száz átnézett videó közül. A “Best of” videóból természetesen nem maradhattak ki az idei év legemlékezetesebb mémjei, a legnépszerűbb magyar videó-bloggerek feltöltései, a legsikeresebb zenei klipek, az első YouTube- verseny győztese vagy épp az egyes politikusok futótűzként terjedő megszólalásai sem.

 

Your Comment
Your email address will not be published