Fitnesz
0
A jövő magyar fitnesz-sztárját keressük!

kep2

A legtöbb területen a magyar YouTube-világ kiválóan felveszi a versenyt a külföldi csatornákkal: nálunk is számtalan gaming, beauty vagy éppen vlog-csatorna van. A fitnesz azonban szinte teljesen hiányzik a magyar palettáról, ezért is döntöttünk úgy, hogy megpróbálunk egy igényes, informatív és szórakoztató sport-tartalmú YouTube-csatornát létrehozni.

 

 

Ehhez keresünk lányokat és fiúkat, akik hitelesen vezethetnek egy fitnesz-csatornát. Mi pedig segítünk a technikai megvalósításban, ötleteket, tanácsokat adunk ahhoz, hogy hogyan tudtok sikeres csatornát készíteni. Több milliós nézettségű videókat és rengeteg sajtó-megjelenést produkált már a saját csatornánk, így az évek alatt összegyűjtött tapasztalatokat most készen állunk megosztani veletek is.

Ha illenek rád az alábbi jellemzők, írj nekünk egy e-mailt az adam_horvath@nuheadztv.com címre:

  • Több éve edzel, és úgy érzed, hogy megvannak az adottságaid ahhoz, hogy hitelesen vezess egy fitnesz-csatornát
  • A sport a mindened, úgy érzed, nélküle nem tudnád elképzelni az életed
  • Kifejezetten szeretsz szerepelni, szívesen beszélsz az edzésről, egészséges táplálkozásról
  • Otthonosan mozogsz a YouTube világában, sok videót nézel
  • 17 és 35 év közötti vagy

Előny, ha vannak alapvető videó-vágási ismereteid, de nem feltétlen szükséges, ezt meg tudjuk tanítani neked. Szintén előny, ha van személyi edzői végzettséged, de ez sem kötelező.

Ha úgy látjuk, hogy érdemes belevágnunk a közös munkába, egy egyéves management-szerződést kötünk veled.

Vállaljuk, hogy a saját költségünkön elkészítjük a weboldalad, fotózásokat szervezünk, segítünk a közösségi oldalaid potenciáljának maximalizálásában, sajtómegjelenéseket szervezünk, stb… A szerződés további részleteiről már személyesen fogunk beszámolni.

Ha van olyan ismerősöd, akire ráillik a fenti leírás, nyugodtan ajánld a figyelmünkbe őt!

Ha érdekel a dolog, az e-mailben írd le, hogy mióta edzel, milyen területen, és küldd el a közösségi oldalaid elérhetőségét. Amennyiben nem nyilvánosak a közösségi oldalaid, pár képet mellékelj a levélhez.

Addig is nézz meg egy videót az egyik sikeres ír fitnesz-vloggertől:

NuHeadzTV Management

Your Comment
Your email address will not be published